The Brief

Podcast

Naam: 

The Brief

Host: 

Mark Schoones en Matthijs Tielman

Bedrijf: 

Over:

Als dienstverlening is het maken van content een van de voornaamste diensten van Wayne Parker Kent. Met in gedachten het goede voorbeeld te geven begonnen Mark Schoones en Matthijs Tielman deze podcast.


De podcast gaat over de laatste trends en ontwikkelingen met interessante mensen uit de marketingbranche.


In 2017 bereikt the Brief ruim vijfduizend luisteraars per aflevering. Hiermee is The Brief onderscheiden met de Best Podcast Award Benelux tijdens de Grand Prix Content Marketing.


In elke aflevering gaat de showhost het gesprek aan met industry leaders die werken bij bedrijven als Coca-Cola, Google en Salesforce. Van creatieve ondernemers tot c-suite beslissers; The Brief bezorgt je een uniek perspectief op de wereld van media & marketing.


Afleveringen

The Brief

We horen graag wat jij van deze Podcast vindt.
3.0
150 Podcast ratings
98% would recommend
Geef je review op deze podcast

Bedankt voor je review!

13 oktober 2020 12:17:14

Sander Berents

13 oktober 2020 12:10:53

Heerlijk om bij te blijven in het marketing vak. Het laatste nieuws wordt besproken, primeurtjes en natuurlijk altijd een diepte interview met een interessant persoon.

Elise Maile

13 oktober 2020 12:08:50

Dit is waarschijnlijk de beste analyse van gecentraliseerde vs gedecentraliseerde structuren in relatie tot CRO die ik ooit heb gehoord. Er is geen one-size-fits-all, beide structuren hebben hun voor- en nadelen.

Laad meer comments